Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook (Dina Levačić) U MAJČINOM ZAGRLJAJU Dina Levačić osvrnula se na svoj povijesni uspjeh

U MAJČINOM ZAGRLJAJU Dina Levačić osvrnula se na svoj povijesni uspjeh

'Dina, ti si luda i to je to, ali to je skroz u redu'

Dina Levačić koja je u utorak preplivala Cookov prolaz i time ispunila cilj o preplivavanju 'Velikih sedam' osvrnula se na svoj uspjeh.

'23 godine plivanja, 23 km Cookovog prolaza i 23. osoba koja je isplivala Ocean 7. To sam JA.

Nakon 6 godina i nepunih 200 preplivanih kilometara moja Ocean 7 avantura privela se kraju.

Kada sam 2015. počela razmišljati o La Manche, nisam ni mogla sanjati da ću biti tu gdje jesam. Avanture koje sam doživila i ljudi koje sam upoznala ostavili su na meni neizbrisiv trag. Na ovom putu nadišla sam prepreke i izazove koji su se u nekom trenutku činili nepokorivi. Pomaknula sam svoje granice nebrojeno puta i ponekad iznenadila i samu sebe.

Ocean 7 je plivački izazov samo na papiru, ali on je puno više od toga. To je avantura koja mijenja životnu perspektivu, stvara nova neraskidiva prijateljstva i daje neopisivu životnu snagu. 

Jedna meni draga osoba kaže: 'Dina, ti si luda i to je to, ali to je skroz u redu'.

Pa vjerojatno i nije daleko od istine, jer ta ludost mi je omogućila da postanem 23. osoba u svijetu koja je isplivala Ocean 7, te će uz moje ime sa ponosom vijoriti hrvatska zastava', napisala je na Facebooku.


Vaša reakcija na temu