Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash UŽAS U ISTRI Na poznatoj utrci preminuo sportaš

UŽAS U ISTRI Na poznatoj utrci preminuo sportaš

Reanimacija nije uspjela

Sudionik poznate utrke Ironman u Poreču preminuo je u nedjelju nakon što mu je pozlilo tijekom plivačke etape triatlona.

Organizatori su se javili porukom na Facebooku izrazivši sućut obitelji preminulog.

'S dubokim žaljenjem potvrđujemo smrt sudionika utrke na IRONMAN 70.3 Poreč triatlonu. U posljednjem dijelu plivačke trase, spasilačka ekipa prepoznala je da natjecatelju treba medicinska pomoć.

Osiguranje na plivačkoj trasi odmah je reagiralo te je natjecatelj prevezen iz mora na medicinsku točku, gdje mu je pružena hitna medicinska skrb. Nažalost, unatoč najboljim naporima medicinskog tima, natjecatelj je preminuo.

Izražavamo najdublju sućut obitelji i prijateljima te ćemo im pružiti podršku u ovom vrlo teškom trenutku. Zahvaljujemo spasilačkoj ekipi i osobama koje su bile prve na licu mjesta te koje su brzo reagirale i pružile medicinsku pomoć natjecatelju', stoji u objavi.


Vaša reakcija na temu