Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Nova TV HVARANINI U SUPERTALENTU Četiri velika 'da' za dva visoka čovjeka

HVARANINI U SUPERTALENTU Četiri velika 'da' za dva visoka čovjeka

Dario i Slavko čak su potaknuli Martinu na sviranje

- Ovo su najveći ljudi koje sam ja vidio u životu - rekao je Fabijan Medvešek čim ih je ugledao na pozornici Supertalenta. 

Dario Belić visok je 203 cm, a Slavko Reljić 201 cm. Ovi talentirani glazbenici dolaze s otoka Hvara, točnije iz Jelse. Od malih nogu zajedno pjevaju, a njihovo prijateljstvo nastavilo se i kroz godine. Ovaj visoki duo odlučio je nastupiti na Supertalentu kako bi predstavio svoje glazbene sposobnosti. Slavko svira klavir, dok Dario pjeva. Zbog njih su na pozornici završile i Martina i Maja. 

- Vas dvojica trebate samo ostati točno ovakvi kakvi jeste - komentirala je Maja Šuput.

- Ja sam veliki fan ovakvih prijateljstva i da ovako njegujete i pjesmu i druženje. Došli ste i zabava ne staje - izjavio je Fabijan Medvešek.

- Vi ste takve ljudine. S takvim srcem i s takvim predivnim glasovima - kazala je Martina Tomčić, koja je s njima zasvirala, a i Maju su zamolili da im se pridruži na pozornici zbog čega smo svi saznali da tijekom snimanja ispod stola nosi papuče, a ne štikle. 

Na kraju su 'pala' četiri velika 'da' za dva visoka čovjeka.

Vaša reakcija na temu