Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Nova TV 'TAKO SE TO RADI' Omišani oduševili u Supertalentu

'TAKO SE TO RADI' Omišani oduševili u Supertalentu

'Nema ništa ljepše nego kada mladi čuvaju tradiciju', poručila im je Maja Šuput

Dječja klapa 'Matačićevi slavuji' iz Omiša predstavila se večeras na Supertalentu. Ova klapa djeluje već tri godine pri Osnovnoj glazbenoj školi Lovor pl. Matačić. Osnovao ju je profesor glazbene kulture Mijo, potaknut svojom ljubavlju prema tradicijskom pjevanju, koju želi prenijeti na mlađe generacije. Klapa predstavlja zajednički zvuk, a tako su i zajedničkim snagama osvojili četiri 'da'.

- Tako se to radi. Svaki detalj izrađen. Dinamika! Na sve ste mislili, a samo da znate da sam i ja malo s vama pjevala ovaj najniži glas - izjavila je Martina Tomčić.

- Ljudi, to zvuči stvarno dobro - komentirao je Fabijan Medvešek.

- Zaista ste mladi, a odlučili ste širi i održavati tu ljubav prema tradiciji, prema Omišu i zapravo prema svemu onome što radite i zato mislim da je to još jedan veliki plus - rekla je Maja Šuput.

Vaša reakcija na temu