Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Nova TV SLOVAK SA ZADARSKOM ADRESOM Da ga nismo gledali, mislili bismo da je netko pustio stvarne zvukove!

SLOVAK SA ZADARSKOM ADRESOM Da ga nismo gledali, mislili bismo da je netko pustio stvarne zvukove!

Znamo odakle vam je možda poznat Filip, koji se večeras predstavio u Supertalentu

Filip Rušin ima 30 godina i dolazi iz Slovačke, ali trenutno živi u Zadru gdje je provodio djetinjstvo. U Zadar je otvorio prvu školu beatboxa, osvajao je brojna natjecanja te bio prvak Slovačke u beatboxu 2018. godine. Večeras se predstavio u Supertalentu, ako vam je Filip poznat od negdje - možda ste ga vidjeli i slušali na koncertima benda Funkensteins koji svira s Matijom Cvekom

Iako uživa u životu u Zadru, svjestan je da je potrebno i raditi, a Filip se bavi nečim posebnim. Svoj glas koristi na nesvakidašnji način, čime je iznenadio sve u studiju i osvojio četiri 'da' od žirija. 

- Ono što je meni najimpresivnije bilo je iskreno bilo tvoj hi-hat i tvoj bas koji si ti proizveo s ustima - kazao je Fabijan Medvešek.

Maja se pitala može li Filip izvoditi i životinje, što joj je odmah i pokazao.

- Ja sam sigurna da ovo možemo u nedogled - komentirala je oduševljeno Maja Šuput.

Vaša reakcija na temu