Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO PodKaST Split 'U balunu': Gostovali Siniša Alebić - Brajo i Mladen Perica - Štrle

VIDEO PodKaST Split 'U balunu': Gostovali Siniša Alebić - Brajo i Mladen Perica - Štrle

Saznajte kako je bilo osvojiti Zimski kup Dalmacije na kojemu je sudjelovalo više od 300 ekipa i preko 7000 navijača

U sinoćnjoj sportskoj emisiji 'U balunu', u sklopu kanala splitskog PodKaSTa, emitiranoj 17.11., urednik i voditelj Toni Grčić ugostio je Sinišu Alebića - Braju i Mladena Pericu - Štrlu.

Siniša Alebić, jedan od najpoznatijih splitskih malonogometaša, dugogodišnji reprezentativac i član američke nogometne Kuće slavnih. Mladen Perica, poznati futsal djelatnik, osnivač MNK Mejaši, trener sa preko 27 godina staža u 1. HMNL, ujedno i bivši trener u21 Hrvatske reprezentacije.

Tijekom višesatne emisije posvećene malom nogometu pričalo se o raznim temama vezanim uz zlatno doba toga sporta u Splitu i Hrvatskoj i njegovog razvoja u današnji futsal. Siniša je pričao o svojoj karijera koja ga je od skromnih početaka u Splitu dovela do američke slave. Posebno je ponosan i na rad u hrvatskom klubu u Americi - RWB Adria, sa kojim je osvojio i titulu najboljeg trenera. Mladen se sjetio svojih početaka u MNK Mejašima koje je kao igrač, a poslije i trener, doveo od kvartovske ekipe do top 3 ekipe u državi.


Vidjeli smo mnoge interesantne isječke, slike i videa koja su nas provelo kroz povijest malog nogometa u Splitu i Hrvatskoj, te nas podsjetila na neke od velikih rezultata koje je splitski sport ostvario.

Također treba spomenuti javljanja u emisiju mnogih velikih ikona ovoga sporta kao što su Duje Bajrušović, Mario Grubić - Kula, Toni Bilić, Mladen Radmilović - Žućo i drugi.

Saznajte kako je bilo osvojiti Zimski kup Dalmacije na kojemu je sudjelovalo više od 300 ekipa i preko 7000 navijača ili putovati u Široki Brijeg na vojni turnir i boriti se za nagradu od 20 tisuća maraka, kao i priče sa putovanja na mnoge ostale legendarne turnire toga doba.


Vaša reakcija na temu