Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Atraktivni El Clasico pripao Real Madridu

Atraktivni El Clasico pripao Real Madridu

Kraljevski klub je ovim rezultatom praktički osigurao titulu

U 32. kolu španjolske La Lige Real Madrid je na Santiago Bernabeuu slavio protiv Barcelone 3:2. 

Katalonci su žustro krenuli u susret. Već u 6. minuti Andreas Christensen je bio najviši u skoku te lakoćom poentirao za vodstvo. 

Međutim, kao i obično, domaćinima nije trebalo dugo da izjednače. Lucas Vazquez se u 18. minuti ušuljao u protivnički kazneni prostor gdje ga je srušio Pau Cubarsi. Glavni sudac Cesar Soto Grado bez oklijevanja je pokazao na bijelu točku, odakle je precizan bio Vinicius Junior

Do kraja poluvremena na travnjaku se vodila prava šahovska bitka. Vidjeli smo prilike na obje strane, ali izostala je realizacija te se stanje na semaforu nije mijenjalo. 

U drugom poluvremenu Barcelona je ponovno šokirala Bernabeu. Brzonogi Lamine Yamal ubacio je loptu u šesnaesterac, a Andriy Lunin ju odbio ravno u noge Fermina Lopeza, koji je poentirao za obnovu katalonskog vodstva. Ali, ponovio se scenarij iz prvog poluvremena jer je Real Madrid, samo četiri minute kasnije, poravnao rezultat. Vinicius Junior je ubacio loptu, a iz drugog plana je naletio raspoloženi Vazquez te precizno pogodio u Ter Stegenovu mrežu. 

U prvoj minuti sudačke nadoknade domaćini su pokazali sve čari svog karaktera. Jude Bellingham je poentirao za pobjedu te tako praktički osigurao naslov kraljevskom klubu. 

Standings provided by Sofascore

Vaša reakcija na temu