Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr BIJELI STUDIO Provjerite odgovor na pitanje mogu li Nikola Kalinić i Marko Livaja zajedno: 'Zaslužio je možda čak i duplu plaću!'

BIJELI STUDIO Provjerite odgovor na pitanje mogu li Nikola Kalinić i Marko Livaja zajedno: 'Zaslužio je možda čak i duplu plaću!'

Analiza igre i suđenja u proteklom kolu

U najnovijem izdanju emisije 'Bijeli studio' naši komentatori Hrvoje Vejić i Goran Tenžera analizirali su igru i suđenje u dvoboju Hajduka i Slaven Belupa, ali i zanimljive detalje iz drugih susreta.

Zanimljivu je konstataciju izrekao Vejić na upit mogu li Nikola Kalinić i Marko Livaja igrati zajedno.

- Moja je teorija da dobri igrači uvijek mogu igrati zajedno. Sad hoće li trebati baš u svakom trenutku, ne znamo, ali u svakom slučaju je Kale opravdao povjerenje svih, navijača i struke.

Još se i dodao:

- I tu plaću koju dobiva, od jedan euro, da je zaslužio možda čak i duplo.

Tenžera je iznio zanimljivo razmišljanje o nedosuđenom indirektu u dvoboju Lokomotive i Dinama, a komentirao je i kaznene udarce u utakmici Gorice i Rijeke. Sve zajedno pogledajte u videu.

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Vaša reakcija na temu