Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Biuk: Počastit ću ekipu, osjećaj je predivan!

Biuk: Počastit ću ekipu, osjećaj je predivan!

'Nema opuštanja, radimo dalje i čekamo novu utakmicu'

Nakon pobjede Hajduka u Koprivnici, Stipe Biuk je rekao:

- NIsmo skroz dobro ušli, trebalo nam je vremena da se složimo, da nađemo prave prostore u kojima možemo biti opasni. Zabili smo dva gola, završili utakmicu bez primljenog pogotka, što je najbitnije. Nema opuštanja, radimo dalje i čekamo novu utakmicu.

Upisao se u strijelce prvi put nakon povratka u Hajduk.

- Osjećaj je predivan, trebao mi je gol za samopouzdanje i nadam se da ću tako i nastaviti. Odmah sljedeću utakmicu mogu isto tako pomoći ekipi, zabiti ili asistirati. To je jako bitno. Počastit ću ekipu na putu kući.

U sljedećem kolu Lokomotiva dolazi na Poljud.

- Igramo kući, naravno da uvijek očekujemo pobjedu. Znamo da će biti teško, spremit ćemo se, imamo cijeli tjedan za raditi, treniramo dobro i mislim da ćemo biti spremni. 

Vaša reakcija na temu