Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
EKSKLUZIVNO: Rijeka sve prešutila, Soudanija prijavio igrač i član uprave NK Plomin!

EKSKLUZIVNO: Rijeka sve prešutila, Soudanija prijavio igrač i član uprave NK Plomin!

Osjetio sam potrebu kad sam vidio da prijavu može podnijeti bilo koji član nogometne organizacije

Igrač i član Uprave NK Plomin Goran Kvalić podnio je prijavu disciplinskom sucu Saši Pavličiću Bekiću protiv Hilala Soudanija, koji je udario bez lopte igrača Lokomotive za što mu sudac Pejin nije htio pokazati niti žuti karton, iako je zaslužio direktni crveni.

Tijekom dana smo najprije zvali u Rijeku, gdje su nam službeno odgovorili:

- Na tu temu ne želimo pričati.

A onda smo doznali da je prijava išla iz NK Plomin pa smo preko tajnika kluba došli do Kvalića...

- Stalno mi zvoni mobitel, a u klubu su me već 'oprali' zbog toga što sam se umiješao. Kada sam pročitao na Indexu da svaki član nogometne organizacije ima pravo to napraviti, osjetio sam poriv da podnesem prijavu i učinio to pismenim putem - kazao nam je Kvalić.

Upitali smo ga za još detalja...

-  Sa mnom radi jedan hajdukovac, naravno da smo razgovarali prije toga. On navija za Hajduk, ja za Rijeku pa neka vam bude malo lakše u derbiju.

Naravno da se malo i našalio, ali poanta je u tome što je po pravilima Soudani već trebao biti isključen, a nikome iz Lokomotive nije padalo napamet da to napravi. Kvalić je igrač i član uprave kluba...

- Kao igrač ulazim u 90. minuti da se ukrade vrijeme. Imam 34 godine, treniram da održim formu, a mi smo inače trenutno na prvom mjestu 3. Županijske lige.

Prijava protiv Soudanija je, dakle, otišla iz Plomina, a sada je na potezu Pavličić Bekić da mu odredi kaznu koji je zaslužio.  

Vaša reakcija na temu