Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Hajduk objavio obavijest za kupce i posjetitelje stadiona

Hajduk objavio obavijest za kupce i posjetitelje stadiona

Krenuli su pripremni radovi na dijelu Ulice 8. Mediteranskih igara

Hajduk je objavio obavijest za sve kupce i posjetitelje stadiona Poljud.

'U sklopu 'Projekta poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Split - Solin' odnosno izgradnji retencijskog bazena, od danas su krenuli pripremni radovi na dijelu Ulice 8. Mediteranskih igara. Uvodi se nova privremena regulacija prometa, te će pristupi stadionu 'Poljud' biti otežani, a očekuje se da bi kompletni radovi mogli potrajati sve do svibnja 2025. godine.

Molimo Vas za strpljenje i razumijevanje dok se potpuno ne formira novo prometno rješenje za navedeni period, a u priloženoj grafici možete pogledati kako i gdje možete doći do stadiona 'Poljud' (Fan shop, Stadium Tour, Odjel za članstvo, Web shop, Welcome desk i ostalo…)

Vaš HNK Hajduk Split'


Vaša reakcija na temu