Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Juventus nanio Tudoru prvi poraz u mandatu

Juventus nanio Tudoru prvi poraz u mandatu

'Stara dama' na uzvrat će putovati s ugodnom prednošću

U prvoj polufinalnoj utakmici talijanskog kupa Juventus je na domaćem terenu svladao Lazio 2:0.

Prvo poluvrijeme bilo je izjednačeno, dok je u drugom dijelu 'stara dama' slomila obranu gostiju iz Rima. Prvo je u 50. minuti poentirao Federico Chiesa, a zatim u 64. Dušan Vlahović

Do kraja susreta domaćini su održali stečenu prednost te ostvarili veliku pobjedu. Juventus je tako prekinuo niz od četiri utakmice bez pobjede te osigurao ulogu favorita za prolazak pred uzvrat u Rimu. 

Igor Tudor može biti jako nezadovoljan današnjim rezultatom svoje momčadi, pogotovo ako uzmemo u obzir da su 'staru damu' prije samo četiri dana pobijedili u ligaškom ogledu. Iako rezultat za Rimljane nije ni malo ugodan, u drugoj utakmici je sve moguće.

Vaša reakcija na temu