Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Robert Matić / HNK Hajduk MUKE BIVŠEG HAJDUKOVCA: U debiju zabio Borussiji, potom zakasnio na sastanak zbog čega je kažnjen, a ovog vikenda zaigrao za drugu momčad!

MUKE BIVŠEG HAJDUKOVCA: U debiju zabio Borussiji, potom zakasnio na sastanak zbog čega je kažnjen, a ovog vikenda zaigrao za drugu momčad!

Protekle zime otišao je s Poljuda

David Čolina ove je zime iz Hajduka otišao u Augsburg. Početak je bio sjajan. U debiju je zabio Borussiji u Dortmundu tek što je ušao u igru. Bilo je to 22. siječnja, a nakon toga odigrao je za Augsburg ukupno 51 minutu. Proteklih pet utakmica nije bio u kadru prve momčadi njemačkog prvoligaša. Razlog? Zakasnio je na jedan sastanak u klubu zbog čega je kažnjen.

Posljednji nastup za prvu momčad ubilježio je 11. veljače, a s obzirom na to je dobio poziv izbornika mlade reprezentacije Igora Bišćana za prijateljske utakmice protiv Izraela i Engleske, Čolina je izrazio želju za igrom te je ovog vikenda zaigrao za drugu momčad Augsburga koja se natječe u četvrtoj njemačkoj ligi.  

Vaša reakcija na temu