Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr Nakon novog poraza Hajduka reagirale su i kladionice, evo kakve su šanse 'bijelih' za osvajanje titule

Nakon novog poraza Hajduka reagirale su i kladionice, evo kakve su šanse 'bijelih' za osvajanje titule

Situacija se mijenja iz tjedna u tjedan

Kada je Hajduk 26. kolovoza slavio u Varaždinu golom Leona Dajakua, 'bijeli' su imali osam bodova više (uz utakmicu više) u odnosu na Dinamo. 

Tada su šanse za osvajanje titule prema kladionicama bile podjednake. Koeficijent na Hajduk bio je 1.90, a isti je bio i na Dinamo.

Tri tjedna kasnije situacija se totalno promijenila. Hajduk je poražen od Istre i Gorice, dok je Dinamo svladao Osijek i Slaven Belupo. Razlika je sada samo dva boda (Dinamo i dalje ima utakmicu manje), a shodno tome 'reagirale' su i kladionice. 

Sada su 'modri' veliki favoriti za konačno slavlje. Koeficijent da će Dinamo biti prvak je 1.35, dok je na Hajduk kvota 4. 

Vaša reakcija na temu