Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nekadašnji prvoligaški trener prokomentirao to što Leko nije Belu htio dati ruku

Nekadašnji prvoligaški trener prokomentirao to što Leko nije Belu htio dati ruku

'Ja da radim delegiranje sudaca...'

Rajko Magić je u emisiji 'Studio SuperSport' komentirao to što Hajdukov trener Ivan Leko uoči utakmice nije htio dati ruku sucu Dariju Belu.

- Nije se slučajno dogodilo da je upravo Bel došao na Lekinu povratničku utakmicu, oni se delegiraju. Ja da radim delegiranje sudaca, sigurno ne bih Bela poslao da sudi Hajduku. Sad se poklopio poraz, mislim da mu Leko opet neće dati ruku. Nije Bel kriv za crveni karton u onoj utakmici Superkupa, trener Leko ga je zaslužio, međutim onaj koji delegira suce mora imati malo bolji nos jer zašto dovoditi utakmicu prije samog početka u situaciju gdje netko nekome ne daje ruku.

Još je kazao:

- Nije to tako često, ali zna se dogoditi da nakon utakmice trener treneru ne želi dati ruku. Ja osobno nikad to nisam napravio, bio sam ljut i nesretan nakon izgubljenih utakmica, ali nekakav fair-play se mora poštivati.  

Vaša reakcija na temu