Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Nikoličius: Prije prijelaznog roka smo donijeli odluku da nećemo prodavati naše najbolje igrače, što se pogotovo odnosi na Sigura i Pukštasa

Nikoličius: Prije prijelaznog roka smo donijeli odluku da nećemo prodavati naše najbolje igrače, što se pogotovo odnosi na Sigura i Pukštasa

Transfere kao Brekalov je nekad teško planirati, a kad se ukazala prilika, riješili smo to u pet sati

Hajdukov sportski direktor Mindaugas Nikoličius je na HDTV rekao:

- Imamo svi jako velika očekivanja od igrača koji su došli i od momčadi koju smo složili. Imali smo puno ponuda za naše igrače, što je normalno s obzirom da dobro igramo. Prije prijelaznog roka smo donijeli odluku da nećemo prodavati naše najbolje igrače, što se pogotovo odnosi na Sigura i Pukštasa, za koje je bilo jako puno interesa. Ima tu i drugih, poput Sahitija i Lučića... Stav kluba je bio da želimo ovaj kadar zadržati.

Potom je rekao:

- Ivan Perišić je bio dugoročna želja i kada je došao taj trenutak,  napravili smo realizaciju. Kod Josipa Brekala je bilo malo komplicirano. Takve transfere je nekad teško planirati, a kad se ukazala prilika, riješili smo to u pet sati.

Na kraju je zaključio:

- Apsolutno imam povjerenje u našu momčad i igrače, vidim koliko su željni rezultata i titule. Svi smo skupa u tome, ima još puno kola do kraja i imamo sve što je potrebno da mi budemo ti koji će završiti prvi.

Vaša reakcija na temu