Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Nova glavobolja za Hajduk uoči gostovanja u Koprivnici

Nova glavobolja za Hajduk uoči gostovanja u Koprivnici

Problemima nema kraja

Hajduk je u nedjelju na Poljudu poražen od Osijeka (1:2). To je 'bijelima' peti uzastopni poraz, a za gostovanje u Koprivnici protiv Slaven Belupa ostali su bez još jednog igrača.

Nikola Kalinić propustit će ogled s 'farmaceutima' zbog tri žuta kartona. Iskusni napadač protiv Osijeka je u igru ušao u 63. minuti, a 17 minuta kasnije zaradio je žuti karton zbog mora pauzirati jednu utakmicu.

Podsjetimo, zbog ozljeda su susret s Osijekom propustili Marko Livaja, Lovre Kalinić, Ivan Lučić, Zvonimir Šarlija, Yassine Benrahou, Dino Mikanović, Ferro, a već od ranije nema Darija Melnjaka i Mihaela Žapera...

Vaša reakcija na temu