Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Novi igrač Hajduka na emotivan se način oprostio od bivšeg kluba...

Novi igrač Hajduka na emotivan se način oprostio od bivšeg kluba...

'Ovaj grad i klub doprinijeli su mom rastu i razvoju'

Yassine Benrahou u četvrtak je i službeno postao novi igrač Hajduka. S 'bijelima' je potpisao ugovor do ljeta 2026. godine, a od svog bivšeg kluba Nimesa oprostio se na društvenim mrežama. 

- Dragi navijači, došlo je vrijeme da se oprostimo. Prije svega, želim vam se od srca zahvaliti na toploj dobrodošlici po mom dolasku 2020. godine. Nimes će ostati ključan korak u mojoj profesionalnoj karijeri i ljudskom životu. Ovaj grad i klub doprinijeli su mom rastu i razvoju. To nikad neću zaboraviti. Hvala trenerima i svim ljudima u klubu što su me dočekali i pružili priliku da nosim ovaj dres, koji sam uvijek nosio sa ponosom i voljom da dam sve.
Nadam se da vas nisam razočarao. Između moje ozljede i razočaravajućeg rezultata kluba, posljednjih nekoliko mjeseci su bili teški za svakog ljubitelja kluba, uključujući i mene. Želim od srca (i duboko sam uvjeren) da će klub uspjeti održati i održati se u Ligue 2.
Uvijek ću pratiti Nimes, bez obzira gdje se nalazim. Daleko od očiju, blizu srca. Sretno svima i još jednom hvala. Y B. - poručio je Benrahou. 

Vaša reakcija na temu