Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Određen sudac ogleda Hajduka i Gorice, jedna je stvar zanimljiva

Određen sudac ogleda Hajduka i Gorice, jedna je stvar zanimljiva

Utakmica je na rasporedu u nedjelju na Poljudu

Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca delegiran je za glavnog suca utakmice 35. kola HNL-a između Hajduka i Gorice koja se u nedjelju (17 sati) igra na Poljudu. 

Prije mjesec i pol dana Pejin se vratio na prvoligašku scenu, krajem ožujka sudio je duel Rudeša i Rijeke, a zatim nešto kasnije i ogled Slaven Belupa i Istre. 

Prije toga, posljednji susret u HNL-u sudio je na Poljudu, u veljači 2023. bio je to ogled Hajduka i Gorice na Poljudu. Nakon toga pao je u 'nemilost', ali nakon odlaska Bruna Marića vratio se u prvoligaško društvo. 

Pejinu će u nedjelju pomagati Ivan Janić iz Iloka i Goran Perica iz Šibenika, dok je četvrti sudac Oliver Romić iz Osijeka. 

VAR sudac je Zdenko Lovrić iz Đakova, a njegov asistent Goran Pataki, također iz Đakova. 

Vaša reakcija na temu