Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Protiv Rijeke nije igrao, a zbog burne reakcije neće ga biti na Poljudu!

Protiv Rijeke nije igrao, a zbog burne reakcije neće ga biti na Poljudu!

Propustit će susret s Hajdukom

U subotu na Poljud stiže Lokomotiva, a trener zagrebačke momčadi Silvijo Čabraja za susret s 'bijelima' ne može računati na Jona Mersinaja

Mersinaj nije igrao od trećeg kola i utakmice sa Slaven Belupom. Zbog ozljede je morao pauzirati, a u kadar se vratio za utakmicu s Rijekom. Nije ulazio u igru, ali je u 55. minuti burno reagirao na jednu odluku suca Duje Strukana te je zaradio žuti karton. 

To mu je treći žuti karton te ga čeka utakmica pauze. Na Poljudu protiv Hajduka nema pravo nastupa.

Zanimljivo je kako je nakon remija s Rijekom, Čabraja prokomentirao nadolazeći susret s Hajdukom, a dogodio mu se lapsus.

Ostali smo za tu utakmicu bez Goričana koji je dobio treći žuti karton. Opet smo, dakle, u problemu, ali za taj dvoboj možemo računati na srednjeg braniča Kolingera. Idemo se u Split nadigravati i pokušati uzeti bodove - rekao je Čabraja, ali nije do kraja bio u pravu. 

Goričanu je to bio drugi žuti karton. No, Mersinaja zato u Splitu neće biti. 

Vaša reakcija na temu