Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZAVRŠIO NA BILICAMA Motociklist vozio bez kacige i bez vozačke dozvole

ZAVRŠIO NA BILICAMA Motociklist vozio bez kacige i bez vozačke dozvole

Isteklo mu je važenje prometne, nije imao ni osobnu...

Policija je u nedjelju u Splitu, oko 23.30 sati, zaustavila 49-godišnjaka na motociklu koji nije imao propisanu kacigu. 

Osim toga, utvrđeno je i kako vozio iako mu je oduzeta vozačka dozvola dok se ne podvrgne izvanrednom liječničkom pregledu. Također, kod sebe nije imao prometnu dozvolu, isteklo mu je važenje prometne dozvole za više od 15 dana, kategorija A mu nije upisana u vozačku dozvolu i kod sebe nije imao osobnu iskaznicu. 

'Doveden je u službene prostorije i nakon obrade uz optužni prijedlog odveden na općinski prekršajni sud. Zatraženo je zadržavanje, izricane novčane kazne od 2150 eura i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom A kategorije u trajanju od 12 mjeseci. Sud je donio odluku da je kriv, izrekao mu je kaznu zatvora od 10 dana, novčanu kaznu od 310 eura i zaštitnu mjeru zabrana upravljanja vozilom A kategorije u trajanju od 6 mjeseci', poručuje policija.

Vaša reakcija na temu