Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Hajduk.hr SJEĆATE LI GA SE? Jedan je od najvećih promašaja Mr. Footballa, izvan terena je već skoro godinu dana

SJEĆATE LI GA SE? Jedan je od najvećih promašaja Mr. Footballa, izvan terena je već skoro godinu dana

Na Poljudu je proveo godinu i pol dana

Sjećate li se Alexandera Kačaniklića? Švedski internacionalac u Hajduku je proveo godinu i pol dana, no na Poljudu nije ostavio veći trag. Jedan je od najvećih promašaja Mindaugasa Nikoličiusa, samoprozvanog Mr. Footballa. 

Kačaniklić je za 'bijele' odigrao 27 utakmica, a zabio je dva pogotka. Njegov boravak u Splitu obilježile su ozljede, a nakon odlaska iz Hajduka u ljeto 2022. godine skrasio se na Cipru, u AEL-u iz Limassola. 

No, ni tamo mu ne cvjetaju ruže. Od početka travnja prošle godine Kačaniklić je izvan terena. Doživio je ozljedu prednjeg križnog ligamenta te još uvijek očito nije spreman za najveće napore. 

Ugovor s AEL-om istječe mu krajem sezone. 

Vaša reakcija na temu