Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Standard u završnici prosuo dva gola prednosti, Leko se požalio na suđenje

Standard u završnici prosuo dva gola prednosti, Leko se požalio na suđenje

U 81. minuti vodili su 3:1

U 33. kolu belgijskog prvenstva Standard je na gostovanju kod St. Truidena odigrao 3:3. Momčad Ivana Leke u 81. minuti vodila je 3:1, ali su domaći golovima u 84. i 88. minuti stigli do boda. 

Nakon utakmice Leko se požalio na suđenje.

- Nikad nije lako donositi odluke 100%, ali sigurno je St. Truiden trebao ostati s igračem manje. Jedanaesterac koji im je suđen je 'slab', a na kraju je možda bio i prekršaj nad Kangom u šesnaestercu - komentirao je Leko koji je do sada vodio Standard na 13 utakmica uz učinak od tri pobjede, četiri remija i šest poraza.

Belgijsko prvenstvo nakon regularnog dijela se podijelilo na borbu za prvaka, borbu za ostanak i za Europu. Standard igra s još pet momčadi u borbi za europsko mjesto, ali je Gent dosta odmakao te je već sada jasno da momčad iz Liegea iduće sezone neće izaći na europsku scenu. 

Tablice omogućuje Sofascore
Vaša reakcija na temu