Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Talijanski i francuski mediji složni: Tudor odlazi u Juventus

Talijanski i francuski mediji složni: Tudor odlazi u Juventus

Budući da Tudor ima još godinu dana ugovora s Marseilleom, klub iz Provanse se nada mogućoj odšteti od 'stare dame'

Talijanski Sportitalia piše kako Igor Tudor napušta Marseille i gotovo sigurno preuzima Juventus na početku iduće sezone. Juventus se ove sezone patio u prvenstvu, i sve češće su glasine da će Massimiliano Allegri na kraju sezone napustiti klub, a kao bivši igrač i pomoćnik, Igor Tudor je glavni kandidat za preuzimanje posla.

- Razgovarat ću s upravom sljedeći tjedan. Imam iskren odnos, lijep odnos s njima. Iskreno, mislim da nikad prije nisam imao takav odnos u klubovima u kojima sam bio. Što se tiče stvari s kojima se moram nositi, uvijek imam stopostotnu podršku. Vjeruju u ono što radim. Oni su vođe na visokoj razini. Sljedeći tjedan ćemo sve dogovoriti - izjavio je jučer Igor Tudor francuskim medijima, koji su ovo shvatili kao najavu odlaska. Sada nakon objava iz Italije, Francuzi ne sumnjaju da je Tudor dobio mig iz Juventusa i da napušta Marseille.

Francuzi dodaju kako se i sam Marseille dugo mislio dali da uruči otkaz Tudoru, no odustali su od toga, između ostalog, zbog moguće odštete od strane Juventusa.

- Nema rasprave. Igor Tudor će i sljedeće sezone biti trener Marseillea - izjavio je predsjednik kluba Pablo Longoria, no očito mu nitko ne vjeruje.


Vaša reakcija na temu