Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović UŽIVO (19.00) Karoglan radi nekoliko promjena, Hajduk lovi ulazak u finale kupa

UŽIVO (19.00) Karoglan radi nekoliko promjena, Hajduk lovi ulazak u finale kupa

Polufinalni ogled SuperSport Hrvatskog kupa: Hajduk - Dinamo

Nakon poraza u prvenstvenom derbiju od Dinama, pred Hajdukom je novi ogled s 'modrima'. Ovaj put ulog je ulazak u finale Hrvatskog SuperSport kupa. Susret na Poljudu (19 sati) bit će šesti ovosezonski između dva najveća rivala, a do sada je dva puta bolji bio Hajduk, dva puta Dinamo, a jedan je susret završio remijem. U odnosu na subotnji ogled za očekivati je da će oba trenera napraviti nekoliko promjena. 

Mislav Karoglan ponovno na raspolaganju ima Dina Mikanovića koji u subotu nije igrao zbog crvenog kartona zarađenog protiv Lokomotive, no za očekivati je da će priliku na desnom beku opet dobiti Fahd Moufi. Zato bi na lijevoj strani umjesto indisponiranog Ismaela Dialla priliku mogao dobiti Šimun Hrgović, a uz Zvonimira Šarliju mogao bi zaigrati Josip Elez. Promjena bi moglo biti i u veznom redu (seli li Pukštas na klupu?), a za očekivati i da će priliku od prve minute dobiti Josip Brekalo

Mogući sastav Hajduka: L. Kalinić, Moufi, Šarlija, Elez, Hrgović, Sigur, Krovinović, Kleinheisler, Sahiti, Brekalo, N. Kalinić.

Ukoliko nakon 90 minuta ne bude riješeno pitanje pobjednika igrat će se produžeci (2 puta 15 minuta), a ako i nakon 120 minuta ne bude pobjednika putnika u finale odlučit će udarci s 'bijele točke'. 

Sudačka postava stiže iz Italije. Glavni je Fabio Maresca. Pomagat će mu Valerio Colarossi i Christian Rossi, a četvrti sudac je Alessandro PronteraVAR sudac je Daniele Paterna, a njegov asistent Francesco Meraviglia

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy. 

Vaša reakcija na temu