Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Hajduk.hr UŽIVO (19.10) Hajduk traži prekid negativnog niza na mjestu gdje je slavio u posljednja tri dvoboja

UŽIVO (19.10) Hajduk traži prekid negativnog niza na mjestu gdje je slavio u posljednja tri dvoboja

Prvenstvena utakmica 31. kola SuperSport HNL-a: Slaven Belupo - Hajduk

Nakon pet uzastopnih poraza pred Hajdukom je novi ispit. U 31. kolu SuperSport HNL-a 'bijeli' danas (19.10 sati) gostuju u Koprivnici. Protivnik je Slaven Belupo, trenutno osmoplasirana momčad lige koja je u prošlom kolu slavljem protiv Rudeša (3:1) prekinula niz od osam utakmica bez pobjede. Hajduk je slavio u sva tri ovosezonska ogleda sa Slaven Belupom, a zanimljivo je da momčad iz Koprivnice u ovoj sezoni nije zabila 'bijelima'. 

Na klupi Slaven Belupa od utakmice s Rudešom je Ivan Radeljić. Nekadašnji igrač Hajduka dobio je priliku nakon što je smijenjen Roy Ferenčina te je s mjesta pomoćnog trenera uskočio na ono glavnog. 

Protekla tri gostovanja u Koprivnici Hajduk je slavio s istim rezultatom (1:0), a Jure Ivanković ima dosta problema s ozljedama tako da su na put krenula i dvojica mladih igrača Noa Skoko i Mateo Jurić-Petrašilo

Mogući sastav Hajduka: Buljan, Moufi, Uremović, Prpić, Diallo, Krovinović, Sigur, Pukštas, Sahiti, Brekalo, Trajkovski. 

Glavni sudac utakmice je Patrik Kolarić iz Čakovca. Pomagat će mu Goran Pataki iz Đakova i Ivan Mihalj iz Velike Gorice, a četvrti sudac je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca. VAR sudac je Fran Jović iz Zagreba, a njegov asistent Anto Marić, također iz Zagreba. 

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy. 

Vaša reakcija na temu