Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VAŽNIJE OD UTAKMICE: Nogometaši pomogli majci s dvoje djece

VAŽNIJE OD UTAKMICE: Nogometaši pomogli majci s dvoje djece

'Mislila sam da ovo što sam danas doživjela više ni ne postoji'

Na putu prema Dubrovniku, gdje igraju utakmicu protiv domaćeg GOŠK-a, nogometaši Hrvatskog Viteza su učinili jako lijepu gestu, te pomogli gospođi s dvoje djece kojoj je pukla guma na automobilu, a ona im je zahvalila javnom objavom.

'Nije svako zlo za zlo. Mislila sam da ovo što sam danas doživjela više ni ne postoji. Dogodio se problem i sreća u nesreći je što smo stale na pumpu i još veća sreća, ona za obogatiti život, što su naišli ovi momci. 

Ja nisam mogla vjerovati svojim očima što su ti ljudi sve učinili da pomognu. Citiram: 'A nema nam sad dalje dok ovo ne riješimo!' Ljudi, neizmjerno vam hvala! Hrvatski Vitez iz Posedarja ima tri nove navijačice'. 

Vaša reakcija na temu