Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: Pogledajte što je brački Sopić napravio nakon pobjede u derbiju

VIDEO: Pogledajte što je brački Sopić napravio nakon pobjede u derbiju

Nema labavo

Jadran iz Supetra je u bračkom derbiju pobijedio Postira Sardi sa 1:0. Velika je bila fešta nakon utakmice, utrčala je i publika u teren, među kojima i 'Iglice', najvatreniji navijači domaćih, slavilo se i ispred svlačionice... Ali ne zadugo.

Trener domaćih Petar Eterović je odmah nakon velike pobjede poveo momčad na trening. Još je odjekivala pjesma veselih pristaša domaćih, a jadranaši su već istrčavali dionice. Brzo je dobio nadimak 'brački Sopić', napravio je rezultat kojega nitko nije očekivao, a otjerao ih je na trening i u prvom djelu sezone kad su u gostima svladali Postira.

Jadran je u ovoj fazi prvenstva kandidat za prvaka 2. ŽNL, ima samo dva boda manje od svog bračkog rivala, ali i utakmicu manje.

Dodajmo još i da se Supetrani ponose brojem igrača s Brača. Zato su i mogli u miru odraditi trening dok je trajekt već odlazio prema Splitu. Na tu temu su istaknuli i transparent kojim zadirkuju rivale.


U videu pogledajte večernji trening Jadrana...

Vaša reakcija na temu