Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović ŽELJKO SOPIĆ: Poraz u Maksimiru? Jako teško!

ŽELJKO SOPIĆ: Poraz u Maksimiru? Jako teško!

'Najvažnije je da pokažemo gard'

Derbi 24. kola HNL-a igra se u nedjelju (15 sati) u Maksimiru. Sastaju se Dinamo i Rijeka, trećeplasirana i prva momčad lige.

- Čestitam Dinamu na pobjedu protiv jednog velikog kluba kao što je Betis. Bio sam na toj utakmici, kao i onoj protiv Varaždina. U četvrtak su pokazali pravo lice, protiv Varaždina neko malo drugačije, vjerojatno zbog umora. Što se tiče naše utakmice, mi u Maksimir idemo odigrati hrabru utakmicu. Neću reći da sam siguran, ali sam uvjeren da možemo doći do pozitivnog rezultata - rekao je u najavi utakmice trener Rijeke Željko Sopić, a zatim dodao:

- Pričati 13 kola prije kraja da je ovo utakmica svih utakmica ili bitka svih bitaka nema smisla. Igra se za tri boda. Naravno da polazišna točka bolja za nas, ali utakmica neće ništa odlučiti. Najvažnije je da ja, moji igrači i navijači odemo u Maksimir, uživamo u utakmici i pokažemo gard koji nas krasi sad već neko vrijeme. 

Odgovorio je Sopić i na pitanje bi li ga zadovoljio bod.

- Bitan je gard. Može se dogoditi i da izgubimo. Teško, ali može se dogoditi. Jako teško. Ali, recite vi meni, kakav bih bio trener ako bih rekao da idem u Zagreb ne izgubiti? Ako je Rijeka imala takvog trenera, taj je u krivom poslu. I ne odnosi se to samo na Rijeku. Naglašavam, ostavit ćemo srce na terenu i nadam se da će gledatelji otići sretni sa stadiona.

Vaša reakcija na temu