Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Duge cijevi na ulicama Bosanske Krupe, napad na policiju proglašen terorističkim činom

Duge cijevi na ulicama Bosanske Krupe, napad na policiju proglašen terorističkim činom

U cijeloj je Federaciji BiH dignut stupanj pripravnosti

Nakon napada na policijsku postaju u Bosanskoj Krupi u kojemu je jedan policajac ubijen, a drugi teško ozlijeđen, u cijeloj je Federaciji BiH dignut stupanj pripravnosti. Po završetku očevida, policija je objavila da se radi o terorističkom činu.

'Dignut je stupanj pripravnosti, u tijeku je istraga. Maloljetna osoba ušla je u postaju, zadala ozljede nožem. Jedan ubijen, drugi je u stabilnom stanju. O svemu je informiran premijer FBiH, radi se sve što je potrebno, u pitanju je maloljetna osoba i ne možemo davati više informacija', rekao je u petak ujutro federalni ministar unutarnjih poslova Ramo Isak, javlja N1.

'Vlada FBiH komunicira telefonski, radimo sve što je potrebno. Nadležne institucije rade svoj posao u skladu sa zakonom. Žalosno je ovo što se dogodilo i moramo naći način kako da preventivno djelujemo. Stupanj pripravnosti dignut je na višu razinu u FBiH, a prema mojim informacijama i u RS-u', dodao je.

Na teren su nakon ubojstva u Bosanskoj Krupi izašli pripadnici specijalne policije.

Maloljetnik je u Bosanskoj Krupi ušao u policijsku postaju i jednog policajca ubio, a drugog teško ozlijedio. Glasnogovornik unsko-sanske policije potvrdio je da je napad hladnim oružjem počinio maloljetnik. Iz MUP-a USK-a potvrđeno je i da je napadač 2009. godište i da je uhićen. Po završetku očevida za N1 BiH je potvrđeno kako se radi o terorističkom činu.

Vaša reakcija na temu