Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: HNK Split Koncert za Dušni dan u Foyeru HNK

Koncert za Dušni dan u Foyeru HNK

Ulaz je slobodan

Sveučilište u Splitu u suradnji s Umjetničkom akademijom u Splitu, Hrvatskim narodnim kazalištem u Splitu i Glazbenom mladeži Split, organizira Koncert za Dušni dan, koji će se održati 31. listopada, s početkom u 20 sati u Foyeru HNK Split.

Na programu se nalaze djela skladatelja J. S. Bacha, W. A. Mozarta, C. Saint-Saënsa, S. Barbera i drugih, koje će izvoditi Orkestar Umjetničke akademije u Splitu te studenti solo-pjevanja, koji program pripremaju kroz kolegij Komorno pjevanje, uz sudjelovanje Borne Barišić (orgulje), Frane Igora Barovića (horna) i Mate Đuzela (trombon), dok će recitacije izvesti Donat Zeko, glumac. Umjetnički voditelj i dirigent je mo. Veton Marevci.

Ulaz na koncert je slobodan. 

Vaša reakcija na temu