Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Izrael objavio da će odgovoriti na napad, ali ne i kako

Izrael objavio da će odgovoriti na napad, ali ne i kako

Nastavak sukoba

Načelnik glavnog stožera izraelske vojske rekao je da će Izrael odgovoriti na povijesni napad Irana dronovima i projektilima na židovsku državu. Herzi Halevi je prilikom posjeta izraelskoj zračnoj bazi Nevatim, koja je lakše oštećena u prvom izravnom napadu na Izrael izvedenom s iranskog teritorija, rekao da će 'iranski napad dobiti odgovor', javlja BBC.

UN i Amerika pozivaju na suzdržanost, ali Izrael će sigurno odgovoriti na iranski napad. Pitanje je kada i kako, ali nema sumnje da će odgovor biti značajan. Na jučerašnjoj sjednici izraelskog ratnog kabineta vodila se žestoka rasprava jer neki zagovaraju brz odgovor, dok drugi traže deeskalaciju situacije.Izraelski premijer Benjamin Netanyahu povukao je nakon ratnog kabineta neočekivan potez, javlja BBC.

Pozvao je čelnike svih oporbenih stranaka na sigurnosni brifing u Tel Aviv. Izrael je objavio da će odgovoriti na napad, ali ne i kako, prenosi Index.

Vaša reakcija na temu