Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot KAOS U SKUPŠTINI SRBIJE! Zamalo došlo do tučnjave, Vučić pobjesnio

KAOS U SKUPŠTINI SRBIJE! Zamalo došlo do tučnjave, Vučić pobjesnio

'Vi ste Kosovo dali, mi branimo Kosovo od takvih kao što ste vi. Vraćamo ga. Sram vas bilo, lažovi jedni!', urlao je srbijanski predsjednik

Prava drama dogodila se u sali Skupštine Srbije. U jednom je trenutku gotovo izbila prava tučnjava između zastupika vlasti i opozicije. Najprije je došlo do verbalnog obračuna, a onda i do naguravanja. Sve se odvijalo ispred Vučićevog stola.

On im je poručio da nisu u stanju da čuju odgovor, pa onda viču i negoduju.

- Ovolika vika i dreka je samo zato što nisu u stanju da čuju odgovor. Jer mislite da je lijepo vikati i misliti da udarate u vreću, a čim bi neko da im odgovori i da ih smjesti tamo gde im je mijesto počinje vika i dreka - rekao je Vučić .

Oporbeni zastupnici nakon toga su vikali: 'Izdaja, izdaja!'. Vučić je nakon toga potpuno pobjesnio. 

'Vi ste Kosovo dali, mi branimo Kosovo od takvih kao što ste vi. Vraćamo ga. Sram vas bilo, lažovi jedni!', urlao je Vučić. 

Oporbene zastupnike naziva huliganima i lopovima. 

Nakon Vučićog urlanja opozicija skandira: 'Ne damo Kosovo!'. Viču i: 'Ostavka, ostavka!', piše Index.

Vaša reakcija na temu