Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POTRAGA ZA DANKOM Bečka policija otkrila u čemu je problem

POTRAGA ZA DANKOM Bečka policija otkrila u čemu je problem

Nestala prije tjedan dana

Interpol je jučer objavio međunarodnu potragu za dvogodišnjom djevojčicom Dankom Ilić iz okolice Bora na jugoistoku Srbije koja je nestala 26. ožujka, nakon što se pojavila sumnja da je djevojčica sličnog opisa viđena u Beču, a u potragu se uključila i bečka policija.

Na snazi je žuta objava Interpola, koja predstavlja međunarodni poziv za pronalaženje nestalih, piše Index.

Potraga za dvogodišnjom djevojčicom, koja je nestala u utorak u naselju Banjsko polje kod Bora, ušla je u sedmi dan, a srbijanska policija jučer je nastavila pretragu terena i razgovore sa svim osobama koje bi mogle pružiti korisne informacije da se rasvijetli njezin nestanak.

Bečka policija: Glavni problem je što je prošlo previše vremena

Glasnogovornik bečke policije je o snimci na kojoj se možda nalazi nestala Danka Ilić rekao kako je 'istraga u tijeku', dodavši da ne može davati dodatne detalje, ali i da ih nema previše.

'Glavni problem je što je prošlo previše vremena od nastanka snimke do obavještavanja austrijske policije', rekao je, dodajući da se radi o oko 10 sati od nastanka snimke do obavijesti austrijskoj policiji.

'Bečka policija pokušava naći dvije žene koje se nalaze na snimci', rekao je o slučaju nestale Danke Ilić.

Vaša reakcija na temu