Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Nestali Šokantan obrat u vezi smrti brata osumnjičenog za ubojstvo Danke: Prirodna smrt?

Šokantan obrat u vezi smrti brata osumnjičenog za ubojstvo Danke: Prirodna smrt?

'Pogledajte što smo našli...'

Dalibor Dragijević, brat jednog od osumnjičenih za nestanak i smrt dvogodišnje djevojčice Danke Ilić u Banjskom Polju nedaleko od Bora u Srbiji, umro je nasilnom smrću 7. travnja u ranim jutarnjim satima u policijskoj postaji u Boru, ustanovljeno je obdukcijom Instituta za sudsku medicinu u Beogradu, doznaje politički tjednik Radar.

U sudsko-medicinskom nalazu konstatirane su brojne ozljede na tijelu Dalibora Dragojevića, zbog čega su vještaci zaključili da se radi o nasilnoj smrti. Nalaz vještaka je proslijeđen nadležnom Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru na daljnje postupanje.

Osumnjičenom Daliboru Dragijeviću iz Bora u subotu 6. travnja određeno je zadržavanje do 48 sati u policijskoj stanici u Boru, zbog postojanja osnovane sumnje da je, nakon izvršenog kaznenog djela, pomogao deset godina starijem bratu Dejanu Dragijeviću, koji je osumnjičen za teško ubojstvo dvogodišnje Danke Ilić.

Iste noći, tri sata nakon ponoći, policija je priopćila da je Dalibor Dragijević preminuo 'prirodnom smrću'. U priopćenju MUP-a od 7. travnja navodi se da je osumnjičenom u ranim jutarnjim časovima 'pozlilo' i da je 'unatoč pravovremenom reagiranju policijskih službenika i liječnika Doma zdravlja u Boru, koji su pokušali reanimaciju, D. D. u 03.10 sati preminuo'.

Obdukcija Instituta za sudsku medicinu u Beogradu je, međutim, pokazala da Dalibor Dragijević nije umro prirodnom smrću, već od posljedica premlaćivanja, čiji su tragovi bili jasno vidljivi i detaljno opisani u nalazu vještaka.

Inače, potraga za tijelom Danke Ilić još uvijek traje, a dvojica osumnjičenika, Dejan Dragijević i Srđan Janković, nalaze se u istražnom zatvoru.

Vaša reakcija na temu