Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: mruizdeassin from Pixabay SUKOB NA NUDISTIČKOJ PLAŽI: Muškarac gurnuo Nijemca sa litice visoke 7 metara

SUKOB NA NUDISTIČKOJ PLAŽI: Muškarac gurnuo Nijemca sa litice visoke 7 metara

Napadač je pobjegao

Na poznatoj Playa del Mago, jednoj od rijetkih nudističkih plaža na Mallorci u blizini Calvije, Nijemcima omiljenog otoka za odmor, dvojica muškaraca posvađala su se u petak poslijepodne.

Situacija je brzo eskalirala, kako su izvijestile lokalne novine. Nakon što je između njih dvojice izbila tučnjava, jedan od sudionika gurnuo je njemačkog turista s litice na kojoj su stajali te 32-godišnjak pao s visine oko sedam metara, javlja Fenix magazin.

Nekoliko svjedoka pratilo je stravičan događaj i alarmiralo hitnu pomoć. Kada su spasioci stigli, žrtva je ležala na stijenama ispod litice. Pravo je čudo da je turist uopće preživio pad.

Srećom, Nijemac je prošao s relativno lakšim ozljedama: prilikom pada zadobio je modrice po tijelu i značajne ogrebotine na licu te je prevezen u privatnu kliniku u Palmi.

Kada je policija stigla na mjesto događaja, počinitelj je već bio nestao. Prema riječima svjedoka, odmah nakon napada sjeo je u automobil i odvezao se. Prema pisanju lokalnih medija, očito je bio stanovnik glavnog grada Mallorce Palme.

Policija je sada usredotočena na identifikaciju muškarca.

Oko čega su se dvojica muškaraca zapravo posvađala nije poznato, a policija nije davala više informacija zbog istrage koja je u tijeku.

Vaša reakcija na temu