Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com UŽAS NA KOSOVU Preminula djevojčica, sumnja se da su je pretukla ujakova djeca

UŽAS NA KOSOVU Preminula djevojčica, sumnja se da su je pretukla ujakova djeca

'Kada sam je uzela u naručje, nije mogla hodati, samo je plakala'

Četvrtgodišnja djevojčica iz Đakovice na Kosovu preminula je jučer u bolnici u Prištini pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima.

Sumnja se da je podlegla ozljedama koje su joj nanijela ujakova djeca, piše Telegraf. U bolnicu u Prištinu dovezena je u teškom stanju, a liječnici su majci rekli da je imala teške ozljede po tijelu koje su joj nanijela ujakova djeca s kojima se navodno igrala u dvorištu ujakove kuće.

Kod njega je u posjet došla s majkom. Njena majka Hajra je ispričala da joj je djevojčica rekla da su je tukla djeca iz ujakove obitelji.

'Kada sam je uzela u naručje, nije mogla hodati, samo je plakala', rekla je majka.

Djevojčica je bila puna modrica u donjem dijelu leđa i imala je otok na grudima, utvrdili su liječnici u Đakovici, ali su je zbog težine ozljeda, što je naknadno utvrđeno, i u predjelu glave, odmah prebacili u Prištinu.

Iako su liječnici u Đakovici utvrdili ozljede, njena majka izjavila je da postoji drugi uzrok smrti. Tvrdi da joj je dežurna liječnica u bolnici u Prištini usred noći kazala da djevojčica ima veliku infekciju te da zbog nje krvari.

S tim uzrokom smrti složio se i liječnički konzilij pa će pitanje je li infekciju izazvalo premlaćivanje ili neadekvatno liječenje naknadno dobiti odgovor.

To će se utvrditi istragom pošto je nadležni tužitelj izdao nalog o pokretanju istrage o smrti, a očekuje se i izvještaj Instituta za sudsku medicinu gdje je tijelo poslano na obdukciju.

Vaša reakcija na temu