Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: screenshot / Twitter VIDEO Vučić lijepio sličice Europskog prvenstva, spomenuo i Hrvate

VIDEO Vučić lijepio sličice Europskog prvenstva, spomenuo i Hrvate

'Nitko neće spavati, nitko neće biti na ulici...'

Objavljena je još jedna neuobičajena snimka sa srbijanskim predsjednikom Aleksandrom Vučićem u glavnoj ulozi. Ovog puta snimljen je kako lijepi sličice u albumu Europskog prvenstva u nogometu. 

'Ovo je Vukanov album za Europsko prvenstvo. Popunjena je samo reprezentacija Srbije. Zamolio me je da mu točno zalijepim ovaj grb Nogometnog saveza', kazao je Vučić uvodno referirajući se na sinovu zamolbu. 

Istaknuo je kako se svi nadaju pobjedi. U tom je kontekstu spomenuo i hrvatsku reprezentaciju. 

'Nitko neće spavati u nedjelju kada budemo igrali s Englezima, nitko neće biti na ulici. Svi se pravimo da ništa ne očekujemo, a ustvari se potajno nadamo da ćemo lijepo pobijediti Engleze, Dance i Slovence. Pa tko god onda dođe. Onda bismo mogli pobijediti i Hrvate.

E, sad, možda i izgubimo od svih njih, ali je za nas najvažnije da se ljudi bore pa ćemo vidjeti', izjavio je. 

Vaša reakcija na temu