Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Influencericu nisu pustili na let jer je 'predebela'

Influencericu nisu pustili na let jer je 'predebela'

Sve je objasnila na Instagramu

Plus-size influencerica Juliana Nehme doživjela je pravo poniženje na zračnoj luci gdje se htjela ukrcati na let za Brazil. Kako je objavila na svom profilu, osoblje joj je uskratilo ulazak u avion jer je 'predebela' za normalno sjedalo za koje je imala kartu. 

U pitanju je bila aviokompanija Qatar Airways koja ju je diskriminirala na račun njenih kilograma. 38-godišnja influencerica je bila na godišnjem odmoru u Libanonu sa svojom obitelji s kojom je u dotičnu državu došla s Air Franceom.

Prilikom ukrcavanja i za vrijeme leta Juliana nije doživjela nikakve neugodnosti. No, kada se nekoliko dana kasnije htjela vratiti u Brazil preko zračne luka Doha, nisu je htjeli primiti na let za koji je imala rezervaciju. 

Osoblje joj je ponudilo alternativu. Mogla je kupiti kartu u vrijednosti od 2.900 eura za prvu razred gdje se nalaze 'sjedala u koja ona može stati'.

Juliana je odbila platiti kartu za prvi razred. Ni nakon višesatne rasprave osoblje joj nije dopustilo da se ukrca na let te je ostala u Libanonu dok ne pronađe alternativu, prenosi Novi list.

Vaša reakcija na temu