Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Norwegian se sljedeće ljeto vraća u Dalmaciju

Norwegian se sljedeće ljeto vraća u Dalmaciju

Uvode dvije linije

Kako Croatian Aviation doznaje od Zračne luke Zadar, najavljen je povratak aviokompanije Norwegian na sezonskim linijama prema Zračnoj luci Zadar u ljetnoj sezoni 2024. godine.

Norveška zrakoplovna kompanija Norwegian u ljetnom redu letenja 2024. godine uvodi dvije linije iz Osla i Copenhagena za Zadar.

Linije kreću sredinom lipnja sljedeće godine, a zrakoplovi Boeing 737-800 letjet će dva puta tjedno na obje linije. Iz Zadra za Oslo ponedjeljkom i četvrtkom, odnosno iz Zadra za Copenhagen srijedom i nedjeljom.

Sukladno podacima dostupnim na službenoj stranici avioprijevoznika Norwegian, prvi let pod oznakom DY1947 dostupan za kupovinu karata na liniji između Zadra i Osla s polaskom iz Zadra je najavljen za četvrtak, 20. lipnja 2024. godine, na kojoj prometuju zrakoplovi tipa Boeing 737-800. Zakazano vrijeme polaska iz Zadra je u 20.35 sa zakazanim vremenom dolaska u Oslo u 23.20. Predviđeno trajanje leta je 2 sata i 45 minuta.

Također, sukladno dostupnim podacima, prvi let pod oznakom D83297 dostupan za kupovinu karata na liniji između Zadra i Copenhagena s polaskom iz Zadra je najavljen za nedjelju, 23. lipnja 2024. godine, na kojoj prometuju zrakoplovi tipa Boeing 737-800. Zakazano vrijeme polaska iz Zadra je u 09:50 sa zakazanim vremenom dolaska u Copenhagen u 12:00. Predviđeno trajanje leta je 2 sata i 10 minuta.

U svakom slučaju, savjetuju da prije svake kupovine karata provjerite raspored letenja, kao i ostala pravila koja se odnose na avioprijevoznika Norwegian na službenim stranicama aviokompanije.

Inače, Norwegian je još u predpandemijskoj 2018. i 2019. godini letio iz Zadra za Oslo, stoga se ovdje radi o povratku ove kompanije i sezonske linije prema Zračnoj luci Zadar.

Vaša reakcija na temu