Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TZ ŠIBENSKO-KNINSKA Održana radionica za iznajmljivače

TZ ŠIBENSKO-KNINSKA Održana radionica za iznajmljivače

'Sve što trebate znati o uspješnom iznajmljivanju apartmana, vila i kuća za odmor'

Turistička zajednica šibensko-kninska u Šibeniku je održala radionicu za iznajmljivače pod nazivom 'Sve što trebate znati o uspješnom iznajmljivanju apartmana, vila i kuća za odmor'. Odazvao joj se veliki broj zainteresiranih iznajmljivača, što je bila izvrsna prilika za najavu novog projekta Turističke zajednica Šibensko-kninske županije, 'Najbolji iznajmljivač'.

Sam projekt s više detalja bit će predstavljen na jesen na internet stranicama TZ županije.
Uz javno dostupnu prijavu iznajmljivači će moći biti dio projekta, a doznajemo kako najbolje od njih očekuju i vrijedne nagrade.

'Privatni iznajmljivači čine preko 80 % ukupnog turističkog kapaciteta i od iznimne su važnosti za razvoj cjelogodišnjeg turizma županije te je ovo samo jedna od aktivnosti županije', kazala je Ivana Lušić iz TZ Šibensko-kninske županije i nadodala kako je cilj ovog projekta izdvojiti i nagraditi najbolje iznajmljivače županije.

Projekt prati Adriagate kao najveći konsolidator privatnog smještaja u županiji s preko 23 godine poslovanja. Održanom radionicom Adriagate je približio nove trendove u poslovanju privatnog smještaja, kako biti konkurentan i što je sve potrebno za pružanje vrhunske usluge gostu. 

'Raduje nas veliki odaziv na radionicu koja je protekla u interaktivnom i pozitivnom tonu te se nadamo nastavku u skorijem vremenu.
Pozivamo sve iznajmljivače da prate obavijesti na stranicama TZ županije i prijave se na natječaj za najboljeg iznajmljivača', poručuju iz šibensko-kninske Turističke zajednice. 

Vaša reakcija na temu