Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP 21-godišnjem vozaču izmjereno 1,88 promila alkohola, trijeznio se u policiji

21-godišnjem vozaču izmjereno 1,88 promila alkohola, trijeznio se u policiji

Prikupio devet negativnih bodova u dvije godine

Jutros, 13. rujna 2024., petnaest minuta nakon ponoći policijski službenici zaustavili su osobno vozilo kojim je upravljao 21-godišnjak. Utvrđeno je da upravlja vozilom u alkoholiziranom stanju u iznosu od 1,88 g/kg, izvijestili su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Također, utvrđeno je da je kao mladi vozač u razdoblju od dvije godine prikupio devet negativnih bodova. Poništena mu je vozačka dozvola. 

Smješten je u prostorije policije do prestanka djelovanja alkohola te će nakon završetka obrade biti priveden na općinski prekršajni sud. U optužnom prijedlogu zatražit će se zadržavanje zbog mogućnosti ponavljanja prekršaja.

Vaša reakcija na temu