Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Barbir o markiranju praznih stanova: 'Molim građane da prijave policiji i predstavniku stanara ako primijete problem'

Barbir o markiranju praznih stanova: 'Molim građane da prijave policiji i predstavniku stanara ako primijete problem'

Zasad se dojave o muškarcu koji je izazvao paniku na Trsteniku ne dovode u vezu s pripremom počinjenja kaznenog djela

Damir Barbir, predsjednik Gradskog kotara Trstenik, uputio je poruku stanovnicima nakon vijesti kako je ondje primijećen muškarac kako zvoni po stanovima i ostavlja znak koji sugerira da nitko nije kod kuće. Kazao je kako je po saznanju stupio u kontakt s Drugom policijskom postajom te s kotarskim policajcem.

'Policijski službenici Druge policijske postaje Split zaprimili su nekoliko dojava o iscrtavanju simbola kraj zvona od stana, ali isto se za sada ne dovodi u vezu s pripremom počinjenja kaznenog djela', citirao je pritom izjavu policije za Dalmatinski portal. 

Ipak, sugerirao je građanima da alarmiraju nadležne po potrebi.

'Ako građani primijete problem po navedenom pitanju, molim da isto iz predostrožnosti prijave policiji i svom predstavniku stanara', poručio je Barbir. 

Vaša reakcija na temu