Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Bliska suradnica Puljkovih objavila da želi biti ravnateljica Muzeja grada Splita: 'Prije nego izađu tko zna kakvi naslovi'

Bliska suradnica Puljkovih objavila da želi biti ravnateljica Muzeja grada Splita: 'Prije nego izađu tko zna kakvi naslovi'

'Ja iskreno samo želim da najbolji kandidat pobijedi'

Natalija Tafra Bazina, bivša gradska vijećnica i jedna od najbližih suradnica supružnika Puljak, obavijestila je da se natječe za ravnateljicu Muzeja Grada Splita. 

Evo što je napisala u objavi:

'Prije nego u medijima izađu tko zna kakvi iskonstruirani naslovi, želim sama objaviti par osnovnih i važnih činjenica. 

Nedavno sam poslala prijavu na javni natječaj za izbor i imenovanje ravnatelja/ice Muzeja grada Splita. Imam sve potrebne uvjete za prijavu, skoro punih 12 godina vodim financije u Muzeju hrvatskih arheoloških spomenika i vrlo dobro sam upoznata s načinom funkcioniranja muzeja. Ovaj natječaj sam vidjela kao odličnu priliku, a ujedno i izazov da sva svoja znanja i vještine iskoristim za nešto novo i pridonesem daljnjem razvoju Muzeja grada Splita i samom Splitu u kojem sam rođena i provela čitav svoj život.

Jasno mi je da će se moja prijava promatrati kroz moj dosadašnji politički angažman i prijateljstvo s Puljcima i ja ne želim uopće osporavati te činjenice. Sve što sam u životu radila i s kim sam se družila i družim je uvijek bilo transparentno i s tim se ponosim. Izvjesno je i da sam gradonačelnika obavijestila o mojoj prijavi, kao i svog ravnatelja. Sve ostale zakulisne igre i namještaljke koje će pojedinci iskonstruirati su samo plod mašte zločestih i besposlenih ljudi. 

Ja sam se na natječaj prijavila jer imam legitimno pravo na to, a tko će na kraju biti ravnatelj/ica, tko su drugi kandidati, to doista ne znam, kao što ne poznajem ni ljude koji sjede u Upravnom vijeću Muzeja grada Splita koji o tom u konačnici odlučuju. 

Ja iskreno samo želim da najbolji kandidat pobijedi, bez ikakve diskriminacije ili protekcije, isključivo na osnovu stručnosti i znanja. Uostalom, tako i funkcioniraju svi natječaji u gradu otkad je Centar pobijedio na izborima (i to dvaput).'



Vaša reakcija na temu