Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović BOBAN SE OPROSTIO OD DON SANADERA 'U nebu Boga gledao, u Bogu mir imao, počivao u miru Božjem'

BOBAN SE OPROSTIO OD DON SANADERA 'U nebu Boga gledao, u Bogu mir imao, počivao u miru Božjem'

Emotivna objava župana

Preminuo je dekan Trogirskog dekanata i župnik katedrale sv. Lovre don Vinko Sanader. Umro je nakon kratke i teške bolesti.

Od njega se biranim riječima oprostio župan Blaženko Boban.

'Nakon što sam primio tužnu vijest o gubitku istinskog dragog prijatelja, don Vinka Sanadera, pred očima mi se kao na filmskoj traci smjenjuju slike brojnih događanja kroz koje smo prolazili punih jedanaest godina. Don Vinko je od 1994. godine bio na župi u Solinu gdje je ostavio vječni trag, ne samo u suradnji s mladima, nego i u svekolikom životu žive solinske Crkve. Pamtit ćemo ga kao angažiranog, svestranog intelektualca, svećenika koji donosi mir i radost, čovjeka na koga se možeš osloniti kad ti je najteže, kao odanog prijatelja.

Iskrena bratska, kršćanska sućut obitelji, svećenicima i časnim sestrama, vjernicima župe sv. Lovre u Trogiru i prijateljima.

U nebu Boga gledao, u Bogu mir imao, počivao u miru Božjem', napisao je.


Vaša reakcija na temu