Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
CIJELA OBALA JE NJEGOVA: Talijanski taksist prije Splita operirao po Novalji?!

CIJELA OBALA JE NJEGOVA: Talijanski taksist prije Splita operirao po Novalji?!

'Talijanske koćarice kažnjavaju za lov u našim vodama, a ovome nitko ništa ne može', komentiraju taksisti

Jutros smo saznali kako u središtu Splita taksi uslugu obavlja i jedan Talijan sa svojim oštećenim vozilom. Kako su nam prenijeli splitski taksisti, viđen je kako radi vožnje kraj Prime. Toyota ima talijanske registracije i oznaku taksi vozila na krovu. Sa stražnje strane automobila vidljivi su tragovi sudara.

Milivoj Topić, predsjednik ceha prijevoznika Udruženja obrtnika Splita kaže kako u takvom stanju nije mogao preko državne granice pa sumnja da je nezgodu imao na našim cestama.

Čini se da Talijan već duže vrijeme taksira na našoj obali jer nam je stigla fotografija njegovog taksija u Novalji na Pagu. Snimljena je, navodi izvor, prošlog tjedna.

'Talijanske koćarice kažnjavaju kada love u našim vodama, privode ih u luke i oduzimaju ulov. Ovome očito nitko ništa ne može' komentiraju splitski taksisti.


 

Vaša reakcija na temu