Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Dubrovčanin primio prijatelja u stan, a on mu ukrao zlatni nakit

Dubrovčanin primio prijatelja u stan, a on mu ukrao zlatni nakit

Radi se o dva zlatna lančića od kojih je jedan imao privjesak križa, procijenjene vrijednosti od oko 500 eura

Nakon što je sredinom prosinca prošle godine 28-godišnjak prijavio krađu nakita iz svog stana u Dubrovniku, policajci su proveli kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena sumnja da je navedenu krađu počinio 26-godišnji državljanin Republike Hrvatske koji ima prebivalište u Bosni i Hercegovini.

Naime, nakit je bio skriven unutar jednog od ormara u stanu, a otuđena su dva zlatna lančića, od kojih je jedan imao zlatni privjesak. Osumnjičeni je iskoristio nepažnju vlasnika nakita koji ga je primio u stan na nekoliko dana, a nakon počinjenja kaznenog djela je napustio stan i postao nedostupan oštećenom.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policija je protiv osumnjičenog 26-godišnjaka nadležnom državnom odvjetništvu u Dubrovniku podnijela kaznenu prijavu za kazneno djelo krađe.

Vaša reakcija na temu