Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA: HDZ-ov predizborni skup u Makarskoj

FOTOGALERIJA: HDZ-ov predizborni skup u Makarskoj

'Svaki uspjeh Hrvatske od devedesete do danas događa se samo onda kada HDZ upravlja Hrvatskom', poručio je Bačić

Nositelj HDZ-ove liste za 10. izbornu jedinicu Branko Bačić u Makarskoj je istaknuo kako svi koji žele uređenu državu na izborima 17. travnja imaju samo jedan izbor, a to je HDZ. 

'Zaključili smo naše strateške ciljeve. Svaki uspjeh Hrvatske od devedesete do danas događa se samo onda kada HDZ upravlja Hrvatskom. Mi ćemo pobijediti u srijedu i uzet ćemo treći mandat. I ovdje nam je svima jasno - biramo između sređene i demokratske Hrvatske koju predvodi Andrej Plenković i one koja je nestabilna i s kojom gledamo na istok', istaknuo je Bačić i pozvao sve da zaokruže listu HDZ-a.

Župan Blaženko Boban podsjeća kako je 15.830 momaka poginulo za Republiku Hrvatsku. 'Čuvajte ovo bistro more i ne dopustite da ga 17. zagade mutne rijeke nepravde. Treća republika nam ne treba! Za ovu Hrvatsku prolivene su suze majka Hrvatica', naglasio je Boban.

Okupljene je pozdravio i Jure Brkan

'Razvoj u proteklih osam godina je itekako vidljiv. Napredovali smo u svim segmentima u poljima koja ljudima najviše trebaju. Kao dugogodišnji turistički radnik tvrdim da je turistima najvažnija sigurnost. Ona je važnija od brojnih drugih čimbenika, a Hrvatska je definitivno najsigurnija destinacija', ističe Brkan te dodaje da tome svjedoče prošlogodišnje brojke.

Vaša reakcija na temu