Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: JVP Split Gorjeli brodovi, automobili, perilice posuđa, kontejneri

Gorjeli brodovi, automobili, perilice posuđa, kontejneri

U Makarskoj vatrogasci hvatali zmiju

U protekla 24 sata za vatrogascima u Srednjoj Dalmaciji niz je intervencija. Kako smo već pisali, u Sjevernoj luci u Splitu gasili su plastični brod koji je planuo na suhom vezu, da bi sinoć, nešto prije 22 sata gasili i dva plastična kontejnera u Doverskoj ulici. 

Pripadnici DVD-a Žrnovnica gasili su požar perilice posuđa u Novigradskoj, a pripadnici JVP-a Makarska automobil koji je planuo.

Makarski vatrogasci pozvani su i da uhvate zmiju na benzinskoj postaji.

Splitski vatrogasci su intervenirali i nakon što se u Boškovićevoj oglasio vatrodojavni alarm, u Ličkoj su otvarali lift, a u Kopilici vrata kamiona. Pripadnici DVD-a Split pilali su granu koja je prijetila padom na prolaznike. 

Vrata stana otvarali su pripadnici JVP-a Podstrana.

Vaša reakcija na temu