Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HDZ SINJ: 'Građani su Plenkoviću dali neupitnu potporu za sastavljanje Vlade'

HDZ SINJ: 'Građani su Plenkoviću dali neupitnu potporu za sastavljanje Vlade'

Osvojili su 4709 glasova

Iz sinjskog HDZ-a poručuju kako su građani Sinja s 4709 glasova iskazali punu potporu HDZ-u i Andreju Plenkoviću u dosadašnjem radu.

'Dali su neupitnu potporu za sastavljanje Vlade RH i omogućavanje daljnjeg razvoja naše domovine kao i boljeg života za sve hrvatske građane. Sinj je i na ovim izborima rekao dosta neradu, nezakonitostima i cirkusu koji je u naš grad prije tri godine donio Miro Bulj sa svojim koalicijskim partnerom SDP-om u Sinju. Tome u prilog govori ogromna pobjeda HDZ-a s blizu 1700 glasova razlike u odnosu na Mira Bulja, koji je od 22 biračka mjesta, imao glasova više samo na Suhaču iz kojeg dolazi', poručuje Igor Vidalina predsjednik sinjskog HDZ-a.

Ističe i da su ponosni i na 2718 glasova razlike nad sinjskim SDP-om, a posebno na činjenicu da je HDZ nadmoćno pobijedio i na oba biračka mjesta u Glavicama iz kojih dolazi Zoran Milanović.

'Dragi članovi i simpatizeri, poštovane sugrađanke i sugrađani hvala Vam na ukazanom povjerenju nadamo se da ćemo iduće godine zajedno s vama, nakon punih 20 godina preuzeti odgovornost i povjerenje za upravljanje našim predivnim Gradom Sinjem. Neka Hrvatska i Sinj i ubuduće budu naš zajednički izazov, a neka nas u sve izazove koji su pred nama - povede Andrej Plenković, zaključio je Vidalina.

Vaša reakcija na temu